Toont alle 4 resultaten

4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager

24.9534.95
Heb jij ook zo’n last van muizen en ander ongedierte en lukt het maar niet om van ze af te komen? Dan is de ultrasone ongedierte verjager van i4Goods de oplossing voor uw probleem! Momenteel heerst er een muizenplaag in Europa. Dit is erg vervelend, want muizen zijn onhygiënische dieren die allerlei verschillende ziektes en bacteriën bij zich kunnen dragen. Muggen en vliegen zijn het hele jaar door steeds actiever. Er is niks zo vervelend als bijna in slaap vallen en ineens een mug horen. Je gaat liever je bed niet meer uit, maar je wilt de mug wel weg hebben. Met de Pest Reject voorkom je deze problemen in een handomdraai en kom je op een snelle, diervriendelijke en effectieve manier van het ongedierte af.

Be Lavish Steampod – Stijltang met stoomtechnologie

79.95
Jouw haar stijlen of krullen zonder hittebeschadiging? Dat kan nu met de steampod van Be Lavish! Beschadigingen van het haar zijn verleden tijd door onze vernieuwde stoom technologie. Ben je op zoek naar een cadeau voor haar? Dan is de Steampod van Be Lavish de juiste keus voor jou.

Fietsspiegel – voor een veilig gevoel onderweg

27.95
Voel jij je vaak onveilig in het verkeer? Op veel verkeersplekken kan het enorm onoverzichtelijk zijn voor fietsers. Daarom is de Fietsspiegel van i4Goods de perfecte oplossing voor jou! Zo kan je altijd veilig het verkeer in. Deze innovatieve fietsspiegel zorgt ervoor dat je met een zeker en veilig gevoel de weg op gaat, wat ervoor zorgt dat je ook minder kans hebt op ongelukken.

i4Goods Elektrische Eeltverwijderaar met LCD Scherm

31.95
Heb je ook zo’n last van die vervelende eeltplekken onder je voet, dat het pijn doet met lopen? Of wil je gewoon mooie voeten zonder eeltplekken? Dan is de Elektrische Eeltverwijderaar van i4Goods de oplossing voor jouw probleem! Met het vernieuwde model, met 2 standen en 3 verschillende schuurschijven, ben je binnen no-time van je eeltplekken af. De eeltverwijderaar zuigt de losgekomen schilfers van de voet op en voorkomt rommel. Vervolgens kan de eeltverwijderaar afgespoeld worden onder de kraan en je voeten zijn klaar voor de dag.